Ako volite Barbie, ovo je film za vas. Ako mrzite Barbie, ovo je film za vas. Finalni trejler za najzabavniji film leta BARBIE je konačno online i pokazuje njen ružičasti svet kao nikad do sad. Sa Gretom Gervig kao rediteljkom i Margot Robbir u ulozi Barbie, čeka nas jedan od najboljih filmova godine!

BARBIE stiže u bioskope širom Srbije 20.7. u distribuciji Blitza.

O FILMU

Barbie (Margot Robbie) živi u svom Barbie svetu plastičnih kućica i automobila, isklesanih trbušnjaka i podignutih stopala kada počinje da se suočava sa čudnim problemima. Odjednom teče hladna voda u tušu, misli prolaznosti i najgore od svega – ravna stopala. Kako bi otkrila tajnu svoga svemira mora otputovati u stvarni svet, a Ken (Ryan Gosling) joj se pridružuje. U stvarnom svetu kreće šarena potera gde Barbie mora bežati od Matela koji pokušava da je vrati u Barbie kutiju.

Finalni trejler oduševio i one koji ne vole Barbie

Barbike glume:
Margot Robbie, Dua Lipa, Emma Mackey, Issa Rae, Kate McKinnon, Hari Nef, Ana Cruz Kayne, Sharon Rooney, Emerald Fennell, Nicola Coughlan, Alexandra Shipp i Ritu Arya.

Kenove glume:
Ryan Gosling, Simu Li, Michael Cera, Ncuti Gatwa, Kingsley Ben-Adir i Scott Evans.

Ljude glume: 
Will Ferrell, America Ferrara  i Helen Mirren.

Rediteljka filma BARBIE je Greta Gerwig, scenario je napisala zajedno s Noahom Baumbachom. Film se temelji na Matelovom liku Barbie. Producenti filma su David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley i Robbie Brenner. Michael Sharp, Josey McNamara, Ynon Kreiz, Courtenay Valenti, Toby Emmerich i Cate Adams su izvršni producenti.