Universal Music Group, odnosno lokalni entitet vodeće svetske etikete – Universal Music Serbia danas sa uzbuđenjem najavljuje još jednu ekskluzivnu saradnju, sa jednim od najperspektivnijih mladih muzičara u regionu – Lukom Rajićem.

SLUŠAJ „Luka Rajić Complete“ PLEJLISTU OVDE

„Odrastao sam slušajući muzičare koji su me kroz njihov rad naučili kako da razumem i volim muziku. Sa takvim znanjem i osećajem, pre 3 godine sam započeo ovo putovanje i izbacio svoju prvu pesmu. Prvih par godina sam gradio imidž i zvuk uz pomoć mojih prijatelja i saradnika, ali sam znao da ću se, ukoliko se ukaže prilika i bude pravo vreme, pridružiti nekoj izdavačkoj kući. Nakon numere „Ljubimo se” osećao sam da započinjem nešto novo, a to nešto je moj prvi album koji sada već ima svoje ime i karakter. Tako se i otvorila prilika za saradnju između Universal Music Serbia i mene. Muzičari koji su me izgradili i na koje se ugledam dolaze upravo odatle, pa mi je jedino bilo prirodno da im se pridružim. Iako stvari sada postaju ozbiljnije, srećan sam što postajem deo Universal Music Serbia i zahvalan sam što su u meni prepoznali potencijal. Najviše hvala vama što ste tu i slušate moju muziku već godinama, jer bez vaše podrške ne bih pisao ovo sada. Osećam se kao da je ovo nov početak za sve nas. Sprema se ludilo, časna reč„, rekao je muzičar.

Luka Rajić se može opisati kao autentičan muški vokal, muzikalno i produkcijski razigran muzičar, kreativac istančanog vizuelnog identiteta, koji je na putu da zakorači snažno u promenu mejnstrim zvučne slike Srbije i okolnih zemalja. Muzičar iza sebe ima nekoliko singlova, među kojima su pesme „Eksplozija emocija“, „Ne izlaziš mi iz glave“ i „Ljubimo se“, a numerom „Ludim“ privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama i osvojio srca neke nove publike.

„Luka Rajić je definitivno jedan od najperspektivnijih mladih izvođača u regiji koji donosi neki potpuno novi i svoj zvuk, izuzetnog talenta i autentičnog stila koji očarava publiku gde god da se pojavi. Upravo je to i bio prvi impuls koji smo od njega osetili kada smo ga prvi put videli i čuli. Takođe, žanrovi u kojima se Luka kao kompletan autor muzički vešto igra su za našu publiku još uvek neosvojena teritorija i veliko je zadovoljstvo što smo u prilici da zajedno uđemo u ovu avanturu i da ga kao njegov ekskluzivni izdavač podržimo u daljem razvoju njegove, siguran sam, uspešne i svetle karijere. Želimo mu srdačnu dobrodošlicu u Universal Music porodicu„, izjavio je direktor Universal Music Serbia Ilija Milošević.

Luka već uveliko radi na svom debitantskom albumu u saradnji sa producentom Igorom Rajićem i rediteljkom i vizuelnom umetnicom Emilijom Terzić. Novo izdanje se može očekivati uskoro, a do tada publika može da uživa u njegovom dosadašnjem radu.

Foto: Universal Music Records Serbia i Luka Stepanović