Šta bi ste vi uradili da pronađete ljubav na najmanje očekivanom mestu, pomešanu sa napetom privlačnošću za nekoga ko vam je zabranjen? Ovo je plot romantičnog trilera “My fault”, koji je nedavno izašao pod zastavom striming servisa Prime Video, a prikazan je zvanično na toj platformi 8. juna.

Pre izlaska filma pojavio se oficijalni triler, koji odiše notama napete, zabranjene ljubavi.

Film počinje sa manjim sukobom između majke i ćerke, kako je ćerka, Noa, bila primorana da se odrekne svog dotadašnjeg života, napuštajući svoje prijatelje, dečka i svoj rodni grad kako bi ispratila svoju majku, koja se seli u luksuzni dom njenog novog, bogatog supruga .

Mlada i nezavisna, Noa, ni najmanje nije impresionirana da živu u okruženju sa takvom atmosferom. Uskoro ona upoznaje svog polubrata, Nicka i iste sekunde dolazi do sukoba temperamenata ovog mladog para, koji ih vode u česte sukobe, jer se na prvi pogled njih dvoje potpuno ne podnose. Kako Noa počinje da se prilagođava svojoj novoj sredini i upoznaje nove ljude, u isto vreme otkriva, da dok Nick spolja izgleda kao savršeni sin, iz druge perpektive on je zapravo upetljan u svet poroka, stvari kojih se Noa uvek klonila I od kojih je bežala.

Uprkos njihovom teškom trudu za samokontrolom, sukobu temperamenata zbog koga osećaju neodoljivu privlačnost, uskoro se pretvara u pravu vatru i neobuzdanu strast koja ih potpuno zaposeda. Spoljni pritisak i unutrašnje opiranje ne mogu da ih spreče da se tajno i ludo zaljube. Nickova žeđ za ilegalnim trkanjem uskoro uvlači i Nou u tu orbitu, otkrivajući deo nje koji se nadala da će sakriti. Njihovi životi i zabranjena ljubav biće na testu od strane Nickove turbulentne sadašnjosti i Noine strašne prošlosti .

“My fault” je zapravo filmska adaptacija zasnovana na knjizi “Culpa Mia”, spisateljice Mercedes Ron, koja je takođe i prvi deo “Culpables” triologije. Ekipa filma je predvođena sa Nicole Wallace i Gabrielom Guevarom u glavnim ulogama. U ostalom rolama filma se nalaze Marta Hazas, Ivàn Sànchez, Eva Ruiz, Victor Varona i Ivan Massagúe. Scenario za film napisan je od strane Dominga Gonzales, koji je takođe i režiser filma.

“My fault” je zvanično prikazan na platformi Prime Video 8 juna, a nas zanima nas vaše mišljenje ukoliko ste pogledali film, a ukoliko niste, možda vam baš ovaj tekst probudi želju za gledanjem. Mišljenja su različita, ali svi se možemo složiti da je ovo film koji vas do kraja drži prikovane za ekran i pomalo u neizvesnosti. Ako ste ljubitelji automobila i adrenalina imaćete čime da se okupirate, a da ne izostavimo slatku romansu koja upotpunjuje celu sliku ove priče.

Tekst: Tijana Antonić

Copyright: Pablo Ricciardulli