Britney Spears je objavila oficijalni naziv, datum izlaska i izgled njenih nadolazećih memoara. Memoari pod nazivom “The Woman in Me“ sa osvrtom na stihove u njenoj pesmi iz 2001. godine “I’m not a girl, not yet a woman“. Knjiga će biti objavljena na jesen, 24 oktobra, od strane Gallery Books, pod otiskom Simon and Schuster izdavaštva. Prema proračunima, prošle godine je objavljeno da će njena knjiga imati tiraž od 15 miliona dolara.

Memoari su zapravo priča o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, veri i nadi. Očekuje se da će dokumentovati život u žiži javnosti, prateći njeno meteorsko podizanje do pop super zvezde i izazove koji dolazili u sklopu sa tim. Knjiga će se najverovatnije odnositi na 13 godina koje je pevačica provela pod konzervatorstvom, određenom od strane suda,koje je oraganizovano u dogovoru sa njenim ocem Jamiem, tokom koga su pevačici bila oduzeta osnovna ljudkska prava, gde nije imala pristup sopstvenom novcu i bila je primorana da konzumira jake droge poput litijuma.

Konzervatorstvo se zvanično završilo u novembru 2021. godine, prateći pokret osnovan od strane fanova #FreeBritney .

Foto: Courtesy of Gallery Books

Prema saopštenju, memoari „osvetljavaju trajnu moć muzike i ljubavi – i važnost žene koja priča svoju priču, pod sopstvenim uslovima“. Jennifer Bergstrom, viša potpredsednica i izdavač Gallery Books, također je rekla za People da je “Britneyno uverljivo svedočenje na otvorenom sudu potreslo svet, promenilo zakone i pokazalo njenu inspirativnu snagu i hrabrost. Ne sumnjam da će njeni memoari imati sličan uticaj — i da će biti izdavački događaj godine. Ne možemo biti ponosniji što joj možemo pomoći da konačno podeli svoju priču.”

Zvanična korica je jednostavna, na njoj je crno-bela fotografija Britney Spears koja na sebi ima srebrni šorts. Memoari su sada već dostupni za pred narudžbinu.

Zanima nas vaše mišljenje za nadolazeće memoare, za koje već sada možemo da tvrdimo da će izazvati pravu buru,kako u literalnom svetu , tako i u svetu poznatih faca. Ostaje nam da vidimo da li će utisci o memoraima biti pozitivni ili negativni. Uostalom , svakako se svakodnevno susrećemo i sa jednim i sa drugim . Videćemo koja će strana pobediti u ovoj priči.

Tekst: Tijana Antonić