Nicki Minaj u emotivnom izdanju:„Last Time I Saw You”

Rep diva Nicki Minaj novim singlom pod nazivom „Last Time I Saw You“ predstavila se publici u emotivnom i ranjivom izdanju.

Za reperku, inače oštre lirike, ova numera predstavlja iskorak iz očekivanog, pa se tako tekst pesme bavi temom gubitka voljene osobe, dok nostalgična melodija prati refren. Singl će se naći na njenom predstojećem petom studijskom albumu „Pink Friday 2“ čiji je izlazak najavljen za 17. novembar. 

“Iako je bilo teško iznova proživeti potresne uspomene, nakon što sam napisala i snimila ovu numeru, osećam da me je to oslobodilo. Pomoglo mi je da više obratim pažnju na ljude koje i dalje imam kraj sebe i da shvatim koliko je bitno ceniti ih i zabavljati se u ovom momentu. To što sam imala priliku da im kažem koliko ih volim me je učinilo veoma srećnom“, izjavila je Nicki na svom X nalogu.

Reperka je iza sebe imala napornu godinu, prethodnog meseca predstavila je numeru „Barbie World“ u saradnji sa Ice Spice koja se našla na soundtrack-u hit filma „Barbie“ i obeležila leto za nama. Young Thug objavio je album „Business Is Business“ na kom mu se Nicki pridružila na numeri „Money“, a takođe je začinila remix pesme „Pound Town“ zajedno sa Sexyy Red, kao i još jednu kolaboraciju se Ice Spice – „Princess Diana“. Pet godina nakon prethodnog studijskog albuma „Queen“ i 13 godina nakon originalnog izdanja „Pink Friday“ koje je nedeljama osvajalo vrh Billboard top liste, pred reperkom su visoki standardi koje je sama postavila i velika očekivanja publike koje će Nicki nesumnjivo nadmašiti.

Izdanje „Last Time I Saw You“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/NickiMinajLastTimeISawYou

Foto: Charlotte Rutherford