Popularni K-pop bend NCT 127 poklanja svojoj publici dugoočekivano peto studijsko izdanje pod nazivom „Fact Check – The 5th Album”! Album donosi 9 sjajnih numera, među kojima su energični hip-hop singlovi „Parade” i „Je Ne Sais Quoi”, kao i sporije ljubavne pesme poput „Love Is A Beauty”, „Misty” i „Real Life”, dok je za naslovnu numeru „Fact Check” objavljen je i propratni muzički video koji, kao i uvek, donosi impresivnu koreografiju.

GLEDAJ VIDEO OVDE

„Fact Check – The 5th Album” nastavak je izdanja „2 Baddies – The 4th Album”, koji je po izlasku zauzeo treće mesto Billboard 200 liste čime je grupa postala drugi K-pop izvođač u istoriji sa tri albuma u prvih top pet mesta prestižne top liste. Taeil, Johnny, Taeyong, Yuta, Doyoung, Jaehyun, Jungwoo, Mark i Haechan publici su se prvi put predstavili 2016. hit singlom „Fire Truck”, a od tada neprestano nižu uspehe popularnim singlovima među kojima se naročito ističu „Cherry Bomb” i „Simon Says”. NCT 127 poznat je po svojoj odanoj i aktivnoj bazi obožavatelja, kao i izvanrednim pesmama i neverovatnim scenskim nastupima.

Izdanje „Fact Check“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/NCT127FactCheckThe5thAlbum