Karte za koncert Eda Sheerana u Beogdu u prodaji su od četvrtka!

Kada smo objavili da Ed Sheeran u sklopu svoje  „+ – = ÷ x Mathematics“ turneje posetiti Beograd videli smo vašu reakciju i jasno nam je da je ovo šansa da pokažemo kakva smo publika i koliko se radujemo koncertima svetskih zvezda. Znamo da interesovanje za karte veliko i zato vam donosimo detalje o kartama i gde ih nabaviti.

Prodaja karata za koncert Eda Sheerana počinje u četvrtak, 26. oktobra 2023. godine od 10 časova. Kako se navodi u saopštenju koje smo dobili pre par dana, one će biti dostupne na sajtu organizatora koncerta, Honeycomb, ali i na servisima za prodaju karata Gigstixu i eFinityju. Važno je reći da se karte prodaju isključivo onlajn, što je svakako udobnije i brže, ali je neophodno da pripremite dovoljno novca na kartici kojim ćete vrštiti kupovinu.

Koje vrste karta će biti u ponudi?

Svi već znamo da su koncerti Eda Sheerana prilično specifični, jer se bin ana kojoj nastupa uvek nalazi na sredini, tako da je sa svih strana okružen fanovima! Kao što vidite na slici iznad, na koncertu u Beogradu postoji pet tribina, a ostala mesta spadaju u parter, odnosno to su mesta za stajanje.

Kad je reč o mestima za stajanje, situacija je veoma jednostavna – postoji samo jedna vrsta karata i njihova cena je 8.900 dinara. To znači da ne postoji fan pit ili nešto slično, tako da će oni koji prvi uđu biti u prilici da budu najbliži Edu! Ova vrsta karata idealna je ne samo ako želite da uštedite, već i ako ste u dobroj formi i ne smeta vam da provedete i do četiri sata na nogama. Isto tako, morate i doći što ranije kako biste zauzeli dobro mesto. Naravno, prednost partera je i što možete bez problema da igrate i skačete, što je manje izvodljivo na tribinama.

Pošto je planirano pet tribina to nam govori da će biti i mnogo mesta za sedenje, što je idealno za sve koji žele mirnije da gledaju koncert i imaju svoja rezervisana mesta. To ujedno znači da na koncert ne morate da dolazite previše rano, jer vas vaša mesta svakako čekaju. Svih pet tribina pružaju isti pogled na binu, tako da nije previše važno koju ćete odabrati. Cene na svim tribinama dele se u tri kategorije. Najskuplje karte su one od prvog do desetog reda koje koštaju 15.000 dinara, one od 11-20. reda su 12.500, a sve iza 20. reda košta 10.000 dinara.

VAŽNO!!!

Vaša ulaznica (e) je elektronska ulaznica [e-ticket] koja će vam biti isporučena pre samog događaja.

Ulaznice za događaj su personalizovane.

Deca do 16 godina mogu prisustvovati događaju uz pratnju punoletnog lica.

Kupovina ulaznica je ograničena na šest (6) ulaznica po kupcu.

Glavni kupac (ime koje je navedeno kao vlasnik naloga na zvaničnom veb sajtu prodavca karata i koje je odštampano na karti) mora biti prisutan kako bi cela grupa mogla ući na događaj i mora posedovati važeći lični dokument i potvrdu rezervacije.

Vaša ulaznica će AUTOMATSKI POSTATI NEVAŽEĆA ukoliko pokušate da je preprodate ili PONUDITE NA PRODAJU trećem licu osim ako se prodaja ne vrši preko ovlašćenog agenta za prodaju ulaznica (direktna razmena). Ulaznice koje se prodaju preko neovlašćenog preprodavca, uključujući sajtove za onlajn aukcije, nisu važeće. Preprodajom ulaznica postaje nevažeća i vlasnicima preprodatih ulaznica može biti uskraćen ulaz na koncert.

Posetioci koji su u pratnji i oni kojima je potreban poseban pristup za osobe sa invaliditetom treba da pošalju zahtev za kupovinu karata na imejl adresu koja će biti naknadno objavljena. Cena ove ulaznice je 8900 dinara, a ulaznica omogućava ulazak na koncert licu sa posebnim potrebama i njihovoj pratnji.