Da li ste spremni da se zagrejete i zabavite u hladnim zimskim danima? Imamo SAVRŠEN način za to! Sa zadovoljstvom možemo da vam saopštimo jednu važnu i bitnu vest za sve ljubitelje video igara, serija, filmova i svega onog što čini POP kulturu, a to je da se u decembru mesecu održava osmi po redu Games.con festival! Da, da, dobro ste pročitali, ovo će biti osmo okupljanje.

Levelovati se mora, pa tako će Games.con da se potrudi da ove godine u periodu od 8. do 10. decembra sve posetioce dočeka još bogatiji i zanimljiviji sadržaj nego prethodnih godina. A sigurni smo da ćete uživati u svemu što će se moći pronaći na festivalu!

Imaćete priliku da uživate u sadržaju koji će biti raspoređen u Hali 1 i 1a. Ovo će biti idealna prilika da se pogledaju svi noviteti iz gejming industrije, da možda dobijete mogućnost da isprobate neke nove igre, ali i da se upoznate sa mnogim ljudima iz ovih industrija. Takođe, ovo je odličan način da se fanovi određenih franšiza iz bilo koje sfere druže uživo, a neki možda i konačno upoznaju nakon dužeg perioda online poznanstva i druženja. 

Games.con je takođe i prilika da pogledate novitete iz sveta tehnologije, ali i da nabavite razna dela iz sfere pop kulture, kao što su manga stripovi, anime, knjige, i proizvodi vezani za serije i filmske franšize. Pop kultura je puna kolekcionarskih proizvoda koji su izuzetno popularni. Ovo će biti idealna šansa da započnete svoju kolekcionarsku kolekciju određenih proizvoda ili da pronađete određene proizvode koji vam nedostaju.

Games.con je odlična prilika da se zabavite uz vaše omiljene teme i hobije kojima posvećujete svoje vreme. Da li možeš da zamisliš zanimljiviji vikend?  Toliko sadržaja na jednom mestu, i to ne jedan, nego 3 dana!

Ali to nije samo prilika da se družite, upoznajete sa novim ljudima i novitetima iz raznih industrija. Ne, to je prilika da se NEVEROVATNO ZABAVITE kroz društvene igre i kvizove, a za one kojima timski rad nije težak i stran, oni će svoje sposobnosti moći pokazati u Escape room-u i kroz esport turnire. Pored ovih odličnih izvora zabave, tu je i cosplay takmičenje koje nas svake godine ostavi bez teksta, ali i market Square, kao i mogućnost da se oprobate u mačevanju. Pored ovoga očekuje vas još pregršt neverovatnog sadržaja i zanimljivog programa u kom ćete uživati. Sigurno smo da svako može pronaći nešto za sebe i da će ovo biti jedan poseban vikend za sve nas. 

A vikend počinje petkom, pa će se vrata Games.con festivala otvoriti po osmi put u petak, 08. decembra u 10 sati ujutru!