Ovog decembra nam stiže sjajna ponuda Avon noviteta i proizvoda koji su dostupni od 01. decembra u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs 😊

Predstavljamo vam limitiranu Dream to shine kolekciju koja se sastoji od niza prizvoda koji su tu da zasijaš punim sjajem za praznike koji su pred nama:

  • Paleta svetlucavih senki, miks iz snova 12 mat i svetlucavih senki
  • Nove nijanse Delightful False Lash maskare
  • Glimmerstick, u novim mat i svetlucavim nijansama
  • Hajlajter u specijalnim svetlucavim nijansama
  • Shimmer ruž za svetlucave usne sa vitaminom E, susamovim uljem i uljem avokada
  • Ultranove nijanse laka za nokte sa 3D efektom

U susret najlepšim praznicima koji stižu, Avon je pripremio raznovrsne setove po različitim cenama, savršene kao poklon za NJU i NJEGA. Tu je set parfema Far Away Beyond the Moon sa kremom za ruke, u dizajniranoj poklon kutiji po ceni od 2399 dinara, kao i set koji sadrži parfem LovU sa losionom za telo upakovan u ukrasnu kutiju po ceni 2890 dinara.

Savršen poklon za nju – set loison za telo i kupka sa mirisom božanstvene vanile ili bobičastog voća u čokoladi, po ceni od 819 dinara, a ako je vama draga osoba kojoj birate poklon ljubitelj medenjaka i njihovog opojnog mirisa koji nepogrešivo ascocira na zimske praznike, kreirajte svoj poklon set od proizvoda sa njihovim mirisom. Set može sadržati kombinaciju sledećih proizvoda: losion za telo, balzam za usne, višenamensku kremu, kupku. Cene ovih proizvoda se kreću već od 269 dinara.

Lep prazični poklon za njega može biti Attraction set koji se sastoji od toaletne vode, šampona i kupke po ceni od 2990 dinara ili set Wild country: toaletna voda, šampon i kupka i dezodorans po ceni od 2199 dinara.