Zendaya odgovara na glasine o veridbi: Nisam verena!
Tom Holland i Zendaya važe za jedan od omiljenih parova Holivuda. Oni svoju vezu većinu vremena drže u privatnosti i reklo bi se da im to zaista prija – ponekad dobijemo uvid u njihove slatke zajedničke trenutke i oboje ne beže od prilika da pohvale i podrže jedno drugo javno. Obzirom na to da njihova ljubav deluje zaista ozbiljno, mnogi veruju da se uskoro bliži i veridba pa zatim i venčanje. Naravno, ovakvih glasina će uvek biti, međutim, glumica Zendaya morala je da odgovori na glasine o veridbi koje su se proširile zbog fotografije koju je objavila!

Naime, pre par dana mlada glumica odlučila je da objavi neobaveznu close-up fotografiju svog autfita na Instagram story-ju koja je privukla mnogo više pažnje nego što je očekivala. Na slici se vidi veliki prsten koji je ona nosila i mnogima je prva pomisao bila veridba. Nakon što je story detaljnije pogledan jasno je da je u pitanju ogroman biser a prsten nije ni bio na levoj ruci na kojoj se verenički prsten obično nosi.

Ipak, internet je i dalje bio zbunjen oko toga da li Zendaya objavljuje veridbu sa Tomom pa je ona sama morala da razjasni stvari: “Ne mogu ništa da objavim a da ne primetite ljudi! Objavila sam ovu sliku zbog moje kape. Da li ozbiljno mislite da bih na ovaj način objavila takve vesti?” – rekla je ona. Mi vam u nastavku ostavljamo objavljenu fotografiju a vi nam javite da li bi pomislili da je glumica verena!


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram