Sydney Sweeney otkriva najodvratniju stvar koju je uradila za seriju “Euphoria”

Nekada deluje da je biti glumac jedan od najlepših zanimanja na svetu, i zaista u mnogim slučajevima jeste tako. Ovaj posao donosi mogućnost da oživite razne likove, oprobate se u potpuno novim stvarima, pored slave stičete i poznanstva i prijateljstva za ceo život. Ipak, kao i svaki drugi, i posao glumaca zna biti zahtevan i ponekad neprijatan. Na primer, glumica Sydney Sweeney (koju mnogi znaju kao Cassie u seriji “Euphoria”) otkrila je najodvratniju stvar koju je morala uraditi na snimanju – povraćati u đakuzi!

Radi se o sceni u drugo .sezoni serije u kojoj je Cassie (odnosno Sydney) morala da povrati u đakuzi.

“U većini filmova će zanatski tim zgnječiti šta god jestivo imali i pomešati sa mlekom i vodom i to je najodvratnija stvar ikada, a vi ga morate držati u ustima tokom scene i onda povratiti” – objašnjava glumica.

Iako se čini jednostavno, kreator serije Sam Lavinson imao je veće i teže planove za Sydney.

“Sam nije želeo samo to, on je hteo da povraćam svuda pa su morali da nabave pumpu i imali su cev koju su zalepili i sakrili na moje telo kako bi se postigao taj efekat. Tokom te scene punili su mi usta povraćkom, a onda je ona završila svuda okolo i to je bila najodvratnija stvar koju sam ikada doživela” – kaže Sydney.

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram