Čitavu večnost nismo predstavili novu knjigu, te vam danas predstavljamo delo izdavačke kuće Propolis Books Toma Flečera koje nosi ime „Svemirski bend“. A ono što sigurno znate je da vam u saradnji sa divnom ekipom iz Propolis Booksa poklanjamo ovu knjigu, zato pažljivo čitajte i pišite nam brzo.
Svemirski bend je intergalaktički fantastična priča o slavljenju različitosti, verovanju u sebe i o moći prijateljstva.
Džordž, Nejla i Mlata čine najgori bend na svetu. Džordž želi da budu briljantni – ali Nejla ima tremu, a Mlatu previše ometa njegova opsesija zvezdama, vanzemaljcima i dalekim planetama. Ali manjak talenta i samopouzdanja oni nadoknađuju srcem.
Odlučni su da oduvaju svoje prijatelje na školskom takmičenju Borba bendova. Ali onog trenutka kada počnu da sviraju… Prebačeni su u svemir!!!
Nisu imali nikakvu nameru da postanu međugalaktičke rok zvezde, niti da sačuvaju planetu od zlih vanzemaljaca koristeći se samo snagom muzike. To se nekako samo… desilo… Sada su suočeni s velikim izazovom: Bitka bendova, ali intergalaktička verzija. Oni se takmiče protiv vanzemaljskih grupa iz svake galaksije! A ako ne pobede, možda se više nikada neće vratiti kući…
I ne, za zapisnik, nisu oduvek bili superstrava muzičari koji rasturaju gitaru i razbijaju solo na bubnjevima. Pre nego što su bili teleportovani u svemir, bili su poprilično… nikakvi…
Inspiracija Džordžu bila je jedna rečenica (tehnički, četiri rečenice) njegovog idola Maksa Rifa, pevača grupe Komete, koji je jednom rekao: „Čoveče, najbolje pesme nastaju od onog što stvarno doživiš. Živi. Piši. Rokaj.” I tako je Džordž odlučio da zapisuje sve što mu se dešava. Počevši od odmah. 
Pronađi QR kodove koji mogu da se skeniraju i slušaj izbor sjajnih Spejs bend numera na mreži, koje izvodi Makflaj. Knjiga sadrži i tekstove pesama. Živi. Piši. Rokaj.
O autoru: Tom Flečer je jedan od najpopularnijih dečjih autora u Velikoj Britaniji. Njegov debitantski roman iz 2016. bio je u užem izboru za Britansku književnu nagradu. Tomove knjige  prevedene su na trideset tri jezika i do danas je samo u Velikoj Britaniji prodao preko 2,5 miliona primeraka svojih knjiga. On takođe stvara muziku, piše pesme, svira gitaru, drži Ginisovu knjigu rekorda, menja pelene, i on je tata koji brani galaksiju!
A kao što ste pročitali u naslovu danas vam u saradnji sa izdavačkom kućom Propolis Books poklanjamo sjajan roman „Svemirski bend“. Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i da odgovorite na pitanje „Kako se zovu članovi koji čine najgori bend na svetu?“. Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 02. februara do 21,00, a ime dobitnice ili dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.