Timothée Chalamet: Zendaya mi je pomogla da opremim svoj prvi stan

Premijera filma “Dune: Part Two” nas očekuje 1.marta što je idealna prilika da se sa zvezdama filma odrade razni intervjui i medijska pojavljivanja. Glumci filma skoro su se pojavili u emisiji Jimmy Kimmela gde su govorili o prijateljstvima koje im je film doneo, a Timothée Chalamet i Zendaya imali su posebno lepu priču o tome kako je glumica pomagala Timothéeju da opremi svoj prvi stan u Njujorku.

Naime, Timothée tvrdi da je Zendaya odigrala ključnu ulogu u tome da njegov stan u Njujorku postane dom: “Stvorio sam mnogo lepa prijateljstva ovde. Zendaya mi je pomogla da opremim svoj prvi stan u Njujorku pre nekoliko godina” – kaže on, a glumica je dodala da je stan morao da bude modifikovan kako bi postao pravi dom za odraslu osobu: “Stan je davao veoma tinejdžerske vibracije, trebalo nam je par potrepština kao što su šoljice, tanjiri, viljuške, noževi, stvari za čišćenje…Odvela sam Timothéeja u kupovinu i uzeli smo sve potrebne stvari za “velike momke”” – otkriva ona.

Dugogodišnji prijatelji prisetili su se svog prvog susreta koji je zapravo bio na aerodromu, neposredno pre nego što su snimili prvi film. Glumac je rekao da, uprkos tome što su bili na istom letu, nisu razgovarali jedno sa drugim, ne sluteći da će ubrzo nakon toga biti veoma dobri prijatelji!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram