Dua Lipa: Napisala sam 97 novih pesama!
Dua Lipa je sa svega 2 solo albuma stvorila karijeru o kakvoj mnoge zvezde mogu samo da sanjaju, i sve to vrlo zasluženo – ona ulaže mnogo truda u muziku i zaista izbacuje samo kvalitetne pesme i spotove. Ona je svoj poslednji album objavila još 2020.godine i došlo je vreme za novi, a prvi singl sa predstojećeg albuma objavila je još u novembru – “Houdini”, dok 15.februara stiže i “Training Season”, još jedna nova numera. Dua je skoro gostovala u Jimmy Kimmel Live emisiji gde je otkrila da je napisala vrtoglavih 97 pesama za 3.solo album, i sve to rukom u svesci!

“Počela sam sa pisanjem za ovaj album još 2021. i htela sam da zapišem sve ideje koje sam imala. Pošla sam u CVS i kupila svesku nasumično; da sam znala koliko će mi upravo ta sveska biti bitna, možda bih kupila neku malo više fensi” – priča pevačica. Ako niste znali CVS je zapravo apoteka, i svi su bili iznenađeni činjenicom da je Dua izabrala upravo tu radnju da nabavi svesku: “Zapravo obožavam CVS, opsednuta sam tom radnjom i kupovinom gomile nepotrebnih stvari” – šali se ona.

Ono što je još više zaintrigiralo gledaoce jeste činjenica da je Dua napisala čak 97 pesama za novi album: “U svesci se nalazi svaka pesma koju sam napisala za ovaj album, a napisala sam ih 97, zato je i doživljavam kao amajliju i meni vrlo dragocenu stvar”. Uprkos velikom broju napisanih pesama, ona poručuje da mnoge neće ugledati svetlost dana: “Čim napišem numeru znam da li je dobra ili ne. Ako je blizu toga da bude dobra onda ću je preraditi, ali oko 80 od ovih pesama nije dobro, nije na nivou” – zaključuje Dua.

 

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram