Deveto izdanje Fashionmag42 Beauty & Fashion Foruma održaće se 27. februara u hotelu Zepter na Terazijama. Posetioci foruma imaće priliku da upoznaju KIKO Milano make – up proizvode iz najnovije Stellar Love kolekcije kroz makeup prezentaciju  koji će održati celebrity make – up artist Svetlana Sremčević.

Svetlana će kreirati poseban make – up look sa akcentom na novu KIKO Milano Stellar Love kolekciju i otkriti nam beauty trikove kako da sa lakoćom koristimo proizvode ovog italijanskog brenda.

Fashion Forum predstavlja modne prezentacije brendova: Danijela Božić, MSaturday, Yklla i Marija Aidooklin Atelier, powered by Avon.

Danijela Božić, dizajnerka iz Srbije koja je tokom dve decenije uspešne karijere svojim kreacijama ostavila veliki pečat na mnogim modnim događajima širom sveta i za svoj rad dobila brojne nagrade.

MSaturday je brend dizajnerske odeće, koji je osnovan u februaru 2020. godine u Beogradu. Brend je dobio ime po prvom slovu imena sestara Milice i Maje, a drugi deo imena po njihovom prezimenu Subotić.

Na vrhu uspeha YKLLA je strast i neumorna posvećenost kreativnosti i personalizovanom stilu. U svetu u kome je moda izraz individualnosti, YKLLA je uspela da postane sinonim za eleganciju i inovaciju.

Kolekcija „Heartbeat“ i uopšteno brend Marija Aidooklin Atelier je za otmenu i ženstvenu ženu sigurnu u sebe i svoj istančan ukus. Jedan deo inspiracije za kolekciju leži u glamuru, eleganciji i romantici negovanih lepotica pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka.

U okviru Fashionmag42 Beauty & Fashion foruma make up artist Aleksandra Denić kreirala je poseban make – up look sa proizvodima kozmetičke kuće Avon.

Aksesoari: Zepter Hyperlight eyewear naočare, Eisladen Zurich x REVERSAYA bag by Sisters Code Atelier, projekat koji podržava Vlada Švajcarske kroz Švajcarsku agenciju za razvoj i saradnju (SDC) u okviru globalnog IOM-UNDP programa “Migracije u funkciji održivog razvoja”.

Partneri foruma su: Beautydesk i magazin NedeljnikZepterCardURL i Baberya.media.

Moderatori: Vladana Veljković i Dragana Ferlinc

Prijave za  Beauty  & Fashion Forum slati na: IG @fashionmag42serbia