Ovog aprila, zakoračite na teniski teren kroz dramu „Rivali“, kinematografsko remek-delo koje predstavlja Zendayu u njenoj najtransformišućoj ulozi do sada. „Rivalii“ su intenzivno putovanje kroz dinamiku odnosa, moći i sporta, oživljeno vizijom reditelja Luke Gvadanjina.

Zendaya u napetoj drami "Rivali" koja na velika platna stiže na proleće 2024

Zendaya tumači Taši Dankan, bivše tenisko čudo od detinjstva čija moć seže daleko izvan teniskih terena. Ova naracija vođena karakterom prepliće zamršenu priču o ljubavi, kontroli i takmičenju koja će vas ostaviti bez daha.

Film istražuje neobičnu perspektivu obogaćenu moćnom izvedbom Zendaye. Njeno tumačenje Taši Dankan oživljava lik šarmom koji je istovremeno intenzivan i suptilan. Scenario, bogat oštrim dijalozima i impresivnim trenucima, obećava vas držati u iščekivanju do samog kraja.

Uz partnerstvo Trenta Reznora, „Rivali“ su poslastica za uši jednako koliko i za oči. Dinamičnost vizuelnog stila, zajedno sa stilizovanim prikazom likova, definiše novu razinu filmske estetike.

Rivali“ nisu samo sportska drama – to je razmišljanje o bitkama koje ponekad svi vodimo u životu i ljubavi, ali i film o kojem će svi govoriti.

„Rivale“, u distribuciji Blitza, možete pogledati u svim bioskopima u aprilu 2024.