Posetioci foruma u hotelu Zepter, na Terazijama imali su priliku da se upoznaju sa KIKO Milano make-up proizvodima iz najnovije kolekcije “Stellar Love” kroz Masterclass koji je održala celebrity makeup artist Svetlana Sremčević.

Svetlana ističe da je KIKO MILANO Stellar Love luksuzna kolekcija koja ima izvanrednu teksturu i intenzivno oslobadja boje sa hidratantnom i dugotrajnom formulom.Mešavina toplih i hladnih nijansi sa barunaštim ili svetlucavim tonovima će učiniti da ovu liniju koritite za dnevni ili večernji make up i zablistate u svakoj prilici.

„KIKO MILANO “Stellar Love” kolekcija dostupna je u svim KIKO Milano prodavnicima u Beogradu i Novom Sadu, kao i online na Fashion&Friends onlajn šopu.

Model za Masterclass: Anja Durutović
Na linku pogledajte atmosferu sa Beauty i Fashion foruma.
U okviru Beauty foruma održan je i Fashion Forum koji je predstavio modne brendove: Danijela Božić, MSaturday, Yklla i Marija Aidooklin Atelier, powered by Avon.
Modna publika je uživala u čarobnim kreacijama, a dizajneri su nam otkrili kakva se priča krije iza njih.

Snimljen je Beauty + Fashion editorial uz kretivnu direkciju Baberya.media, dok je make up artist Aleksandra Denić kreirala poseban make up look sa proizvodima kozmetičke kuće Avon.

Modeli: Anja Durutović, Jana Stanojević i Irina Akhmetova

Make up: Aleksandra Denić

Aksesoari: Zepter Hyperlight eyewear naočare, MyIon,Eisladen Zurich x REVERSAYA bag by Sisters Code Atelier, projekat koji podržava Vlada Švajcarske kroz Švajcarsku agenciju za razvoj i saradnju (SDC) u okviru globalnog IOM-UNDP programa „Migracije u funkciji održivog razvoja“.

Moderatori foruma: Vladana Veljković i Dragana Ferlinc

Partneri foruma su: Beautydeskmagazin NedeljnikCardURL, JourneyOne Zurich, Zepter i Baberya.media.

Na forumu smo sreli glumice: Moniku Romić, Jovanu Stević, Tamaru Petrović,TV lice Marinu Kotevski, urednicu Beauty deska Jasminu Ubiparip koje su se oduševile proizvodima KIKO MILANO.

Ph: Baberya.media

Na linku pogledajte kako je izgledalo snimanje Beauty + Fashion editoriala.