Camila Cabello i Playboi Carti singlom „I LUV IT“ zaludeli svet!

Nakon uzbudljivih tizera koje je nedeljama unazad delila sa slušaocima, Camila Cabello konačno predstavlja povratnički singl „I LUV IT“ u kom ističe svoju senzualnu stranu koja ju je proslavila! Lirika pesme ilustruje burnu hemiju koja se budi u ljubavnom zanosu, a posebnu strast je pored Camile i njenog prirodnog šarma dodao i reper Playboi Carti. Uz singl, objavljen je i atraktivan muzički video snimljen u Majamiju čiju režiju potpisuje Nicolás Méndez.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Postoje određeni trenuci uzbuđenja koji čine da se osećam kao da sam odletela do svemira i to su upravo situacije kada sa nekim imam neverovatno jaku hemiju. Važan deo tog koktela energije je emotivna drama koja se odvija između vas i te osobe, a tu su i haos, nervoza, strast i leptirići. Nekad je neizdrživo, budi u meni nemir, često je izuzetno naporno, ali volim taj osećaj“, ispričala je Camila Cabello o inspiraciji za singl.

Nekadašnja članica grupe Fifth Harmony osvaja svet kao solo izvođač od 2018. godine, a stil koji je donela novim singlom doveo ju je do samog vrha svetskih top lista i darovao joj globalne hitove poput singlova „Havana“ i „BamBam“. Numera „Señorita“ na kojoj se umetnici pridružio Shawn Mendes danas je njen najveći hit koji broji milijarde slušanja na muzičkim platformama, a osim senzacionalnih uspeha u svetu muzike, Camila se ostvarila i kao glumica. Ova godina pevačici je donela ulogu u biografskoj drami „Rob Peace“, a singl „I LUV IT“ samo je početak nove ere u kojoj će Camila slušaocima pokloniti još mnogo strastvenih hitova.

Izdanje „I LUV IT“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/CamilaCabelloILuvIt

Foto: Dimitrios Giannoudis