U susret Danu studenata, 4. aprila, dermokozmetički brend CeraVe najavljuje realizaciju novog kruga projekta CeraVe Days u okviru kog svi zainteresovani studenti imaju priliku da obave besplatan pregled kože, konsultuju se sa dermatologom, prisustvuju edukativnom predavanju i zabave se uz kafu i različite kreativne sadržaje.

VELIKI INTERES STUDENATA ZA „CERAVE DAYS“ PROJEKAT

U 2023. godini, dve hiljade studenata je iskoristilo priliku za besplatan pregled dermatologa tokom projekta „CeraVe days“, a više od 800 je prisustvovalo edukativnim panelima. Osim saveta, mladi su na štandovima dobili više od 10.000 uzoraka CeraVe proizvoda.

Nepisano pravilo studentskog doba je pojava bubuljica tokom ispitnog roka. O ovoj misteriji ali i mnogim drugim dilemama u vezi sa negom kože diskutovaće studenti fakulteta u Beogradu, Nišu i Novom Pazaru, kao i na 63. kongresu biomedicinskih nauka u Vrnjačkoj Banji, ali i svi zainteresovani sa drugih fakulteta koji su zainteresovani da posete predavanje i obave pregled.

Tokom aprila, brend je ovim povodom pripremio i posebnu ponudu od 20 odsto popusta na celokupan asortiman, a u okviru CeraVe dana, studenti će imati i priliku da budu u ulozi svojih profesora i postave pitanja dermatovenerološkinji dr Jovani Pešić. Na panel diskusiji će se pridružiti i Dušan Petrović, poznati fotograf i influenser, koji je takođe i ambasador brenda, poznat po svojoj negovanoj koži i van objektiva. Ko su digitalni dermatolozi, i kako izgleda pristup nezi kože iz ugla brenda, objasniće Medical Omnichannel Manager u diviziji L’Oreal Dermatological Beauty, magistarka farmacije i specijalistkinja kozmetologije, Ana Kovačević.

Prvi u nizu edukativnih događaja održaće se 3. aprila na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu, zatim se 5. aprila nastavljaju na Stomatološkom fakultetu. Potom slede Fakulet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu 10. aprila, Medicinski fakultet u Nišu 15. aprila i Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru 17. aprila.

Ispred zgrade navedenih fakulteta, studentima će na raspolaganju biti dermatolozi koji će obavljati besplatne preglede kože i pružati savete o tome kako pravilno negovati kožu u skladu sa njenim tipom i potrebama. Uz prijatnu atmosferu, šoljicu kafe i fotografisanje, studenti će imati priliku da se druže, uživaju ali i nauče kako da neguju svoju kožu.

Ovaj projekat proizašao je iz bliske saradnje s dermatolozima, baš kao i asortiman proizvoda brenda CeraVe, te ima za cilj pružanje efikasnih rešenja mladima kako bi pravilno negovali svoju kožu.

CERAMIDI KAO OSNOVA ZA ZDRAVIJU KOŽU

Osim korisnih saveta, studenti i studentkinje će imati priliku da testiraju uzorke CeraVe proizvoda za čišćenje, kao i kreme za negu lica i tela. Ovi proizvodi su poznati širom sveta zbog bogatstva ceramidima, prirodnim lipidima prisutnim u koži, i jedinstvene patentirane MVE tehnologije za postepeno oslobađanje sastojaka, što garantuje dugotrajne efekte. Naučno je dokazano da ova kombinacija uspešno obnavlja kožnu barijeru, kao i da predstavlja prvu liniju odbrane od čestica zagađenja, bakterija, UV zračenja i drugih spoljnih faktora.

CERAVE PONUDA ZA SVE STUDENTE U SRBIJI

U periodu od 8. do 28. aprila aktuelna je akcija na sve CeraVe proizvode u Lilly drogerijama. Studenti imaju 20 odsto popusta na proizvode iz širokog asortimana brenda među kojima su linije za čišćenje, negu lica i negu tela za različite tipove kože: suvu, masnu, mešovitu i izrazito suvu i grubu kožu.

Među mladima, posebno se ističe linija Blemish Control, namenjena koži sklonoj nepravilnostima. Ova linija obuhvata Gel za čišćenje i Gel za negu kože sklonu nepravilnostima, i postala je izuzetno popularna. Takođe, proizvodi za čišćenje lica i tela, posebno prilagođeni za svaki tip kože, stekli su kultni status. To uključuje Hidratantnu emulziju za čišćenje lica i Penušavi gel za čišćenje lica, koji ne samo da efikasno čiste, hidriraju, već i uklanjaju višak sebuma, a istovremeno čuvaju zaštitnu barijeru kože.

Više informacija o brendu CeraVe, možete pronaći na zvaničnoj stranici brenda.

#CeraveDays #Developedwithderms #CeraVeSrbija