Nekoliko stresnih nedelja koje su za nama, šest predugih godina čekanja za njihove fanove danas ponosno možemo da kažemo da će Marcus i Martinus posetiti Srbiju 28. i 29. aprila kako bi promovisali svoju pesmu “Unforgettable” sa kojom brane boje Švedske na Eurosongu. A za sve ovu su zaslužni njihovi verni fanovi koji ih podržavaju sve ove godine i ovo je njihov način da se zahvale svima njima!

Svi oni koji pomno prate Eurosong znaju da je ovo velika i važna vest, jer su momci do sad bili samo na predevrovizijskim festivalima u Madridu, Barseloni, Londonu, Stokholmu i Amsterdamu. Ostala je još evrovizijska zabava u Danskoj, koja je zakazana za 4. maj, a blizanci iz Norveške koji su ove godine ubedljivo trijumfovali na švedskom izboru za predstavnika na Eurosongu, Melodifestivalen, su odlučili da po treći put u svojoj karijeri dođu u Srbiju za koju ih vežu lepe uspomene.

Gostovanje Marcusa i Matrinusa u Beogradu je jedina poseta ovom delu Evrope, zapravo jedina poseta vam dogovorenih evrovozijskih druženja, i za sve moramo da zahavlimo prvenstveno prijateljima sa portala Famoza koji su ih pozvali i pregovarali nedeljama oko detalja i plana dolaska, a zatim i timu Marcusa i Martinusa koji su shvatatili Koliko je ovo sjajna prilika da još više ljudi čuje njihovu pesmu!

Detalje o njihovoj poseti koja će trajati otprilike 30h ne možemo zbog bezbednosti da otkivamo, ali ćemo vam reći da će nastupiti i družiti se sa fanovima na jednom posebnom mestu, a naši prijatelji sa portala Famoza i mi ćemo dati sve od sebe da se i ovog puta Marcus i Matrinus osećaju kao kod svoje kuće.

U danima koji su pred nama otkićemo više detalja, a zbog ograničenog broja mesta za fanove pozivince ćemo podeliti vernim MMerima, zato pažljivo pratite vesti na oba portala!