Iako su nam kalendari neretko već popunjeni u ovo doba godine, podsetnik za jedan događaj nestrpljivo se iščekivao – jedinstveni dm Feel event kakav do sada nije viđen u našoj zemlji! U godini u kojoj proslavlja dve decenije poslovanja u Srbiji, vodeći drogerijski lanac dm drogerie markt organizovao je nezaboravnu beauty manifestaciju u Hali 5 Beogradskog sajma, za sve one kojima je dm već godinama nezaobilazno mesto kupovine, relaksacije ali i zabave.

S ciljem da obraduje svoje verne kupce, ali i da na jednom mestu okupi brojne saradnike – zaposlene, influensere i medije, kompanija dm je ovim autentičnim događajem sajamskog tipa postavila nove standarde na tržištu. Pod krovom Hale 5 nastala je prava dm čarolija, a svi posetioci su uživali u pažljivo kreiranim aktivnostima, atraktivnim foto-kornerima i saznali nešto više o novim trendovima u industriji lepote. U okviru unikatnih postavki našli su se razni makeup štandovi, kao i oni sa prepoznatljivim brendovima za negu lica, kose i prirodne kozmetike, koje su pratile brojne nagradne aktivacije i interaktivne radionice.

Prvi dm Feel u Srbiji oborio sve rekorde: Kako je izgledao jedinstveni beauty događaj za koji su karte rasprodate munjevitom brzinom?

„Događaj dm Feel je osmišljen sa idejom da zajedno, na jednom mestu, doživimo sve ono što dm predstavlja za sve nas prisutne, zaposlene, saradnike, kupce, a to je mnogo više od omiljene drogerije za nabavku – to je ona potrebna doza inspiracije, zajedništva i poverenja. Zato je ova manifestacija naš način da vam poklonimo dm svet u jednom novom svetlu, kroz autentična iskustva na svakom koraku, i da se potrudimo da ovaj događaj ostavi samo najlepše utiske. Zaista smo neizmerno ponosni i zahvalni što imamo priliku da budemo prisutni u svakom vašem danu i što uvek iznova birate dm“, poručila je posetiocima Svetlana Jovanović Mitić, resorna menadžerka Marketinga i komunikacija, dm Srbija i Severna Makedonija.

Prvi dm Feel u Srbiji oborio sve rekorde: Kako je izgledao jedinstveni beauty događaj za koji su karte rasprodate munjevitom brzinom?

Već na samom ulazu na događaj svi prisutni su dobili specijalne „pasoše“ i torbe za nezaboravno dm putovanje tokom kog su imali priliku da se bliže i u novom svetlu upoznaju sa svojim najdražim brendovima, dobiju razne savete i saznaju trikove od profesionalnih šminkera, ali i da pokažu svoju kreativnost na radionici za oslikavanje džinsa. Obilazeći štandove, posetioci su popunjavali svoju kolekciju pečata i dobijali full size poklon-proizvode, a upotpunjena kolekcija pečata omogućila je učešće u nagradnom konkursu. Poznata lica s društvenih mreža našla su se u ulozi moderatora raznih programa, dok su mnogi fanovi dobili priliku da se upoznaju sa svojim omiljenim influenserima, poput Anne Lazarević, Lee Stanković, Miće Ašćerića i Jane Dačović. Celodnevni događaj pratila je sjajna atmosfera, dok je za kraj održan nastup naše popularne pop-zvezde Sare Jo.

Takođe, zahvaljujući specijalnim nagradama, srećni dobitnici će se uputiti na atraktivne destinacije kao što su Alanja, Lisabon ali i u pravi velnes raj u Fruškim termama.

Jedno je sigurno, dm Feel događaj preneo je jedinstveno iskustvo boravka i uživamja u dm-u koje je prikazano u novom ruhu. Ova inovativna kombinacija interaktivnih doživljaja, inspirativnih radionica i dobre energije otvorila je novo poglavlje na event sceni Srbije, a kompanija dm obećava još mnogo iznenađenja u dvadesetoj jubilarnoj godini, i zato – stay tuned!