Čuveni događaj 2024 Met Gala je uskoro pred kamerama. E! kanal će pratiti sva dešavanja dok slavne osobe priređuju najveću modnu reviju sa temom „Vrt vremena“ u Njujorku 6. maja uz proslavu nove izložbe „Uspavane lepotice: buđenje mode“ u Metropoliten muzeju, a za ovogodišnju Met Galu  “domaćini” će biti Bed Bani, Zendeja, Dženifer Lopez i Kris Hemsvort.

Pratite sve aktuelnosti u emisiji Live From E!: 2024 Met Gala, koja se emituje na kanalu E! 7. maja od 21.00. U emisiji će se kratko zaviriti u svet ‘Met Gala’ zvezda kada odlaze iz hotela Mark i Pjer, pre nego što slavne osobe izađu pred kamere na stepenicama Meta, gde će TV voditelj Ros Metjuz intervjuisati omiljene zvezde u  njihovim kultnim modnim trenucima.

Za to vreme, reporter Zuri Hol, model Lili Aldridž i modni ekspert Zana Roberts Rasi  biće panelisti tokom večeri, a pridružiće im se dizajneri Kristian Kovan i Kristian Siriano kao gostujući panelisti. Osim toga, frizer Kim Kardašijan Kris Eplton svratiće za gostujući intervju da podeli neke tajne održavanja lepote.

Iako je lista gostiju strogo poverljiva, fanovi mogu da dobiju uvid u glavne zvezde Met Gale koje su često dolazile u prošlim godinama, kao što su Kim Kardašijan, Kendal Džener, Bijonse, Hari Stajls, Rijana, Kardi Bi, Bili Ajliš i Zoi Kravic.

Rijana, na primer, zna da je pritisak na nju da zablista kao dijamant. Međutim, obećala je da će ovo biti njen najsuptilniji Met Gala izgled do sada.

„Ove godine dolazim kao statista“, ekskluzivno je rekla pevačica za E! News  u aprilu, šaleći se: „Dolazim na večeru.“ Zadirkujući da će njen izgled biti neočekivano blag, Rijana je dodala: „Znam da misliš da lažem – hladno je.”

Ali šta god da obuče, sigurno će biti zanimljivog izgleda bar za žurku „Vrt vremena“.

Live From E! se radi u produkciji Live Digital Entertainment uz izvršne producente, među kojima su Edi Delbridž, Madison Sinkler i Šon Smit.

Emisija Live From E!: 2024 Met Gala na programu je u utorak, 7. maja u 21.00 na kanalu E!.

Foto:  NBCUniversal International / E!