Izvor otkriva: Hailey i Justin jedva čekaju da postanu roditelji
U četvrtak je bomba odjeknula vest da poznati par, manekenka Hailey Baldwin i pevač Justin Bieber, čekaju svoje prvo dete! Jus i Hailey su se poslednjih meseci zaista držali dalje od očiju medija, a sve to da bi prikrili lepe vesti, koje su objavili serijom fotografija i video zapisa na svojim Instagram stranicama. Par je sada apsolutno u centru pažnje celog sveta, pa se samo čeka trenutak kada će otkriti nešto više o bebi i trudnoći. Ovog puta izvor blizak Hailey i Justinu otkriva kako se oni osećaju i u kom mesecu trudnoće je manekenka.

Naime, izvor otkriva da je Hailey trudna nešto više od šest meseci, a da su ona i Justin presrećni što čekaju dete: “Oni su želeli bebu već dugo vremena, jedva čekaju da osnuju porodicu i da Hailey donese naslednika/cu na svet. Oboje su ujedinjeni i dele mišljenja kada je roditeljstvo u pitanju. Toliko toga su iskusili kao par i osećaju se spremnim da naprave sledeći, veliki korak u svom životu i vezi.”

Za kraj, izvor dodaje: “Hailey je po prirodi veoma brižna i Justin je siguran da će biti najbolja mama, a i Hailey ima isto mišljenje za Justina. Njih dvoje zajedno sa porodicom i prijateljima veoma su uzbuđeni i jedva čekaju da postanu roditelji.”

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram