Billie Eilish iskreno: Izgubila sam prijatelje zbog slave
Biti slavan sa sobom nosi mnogo prednosti, ali i mana – usled mnogo posla i obaveza, zvezde često zapostave svoje porodice i prijatelje i fokusiraju se samo i isključivo na posao i karijeru, što može rezultirati time da se brojni ljudi povuku iz života zvezda. Upravo to događa se mladoj pevačici Billie Eilish, koja je iskreno govorila o tome da je izgubila mnoge prijatelje samo zato što je slavna.

Billie je skoro gostovala u BBC podkastu gde je govorila o prijateljstvima i tome da je brojne drugare izgubila u poslednje vreme: “Izgubila sam sve svoje prijatelje kad sam postala poznata. Slava mi se dogodila maltene preko noći i odjednom nisam mogla da se poistovetim niti povežem sa ljudima, što je bilo vrlo teško” – kaže ona.

Pevačica takođe dodaje da je i dalje bliska samo sa jednom prijateljicom, Zoe, a da su svi ostali zapravo njeni zaposleni sa kojima se druži: “Sećam se svog 20.og rođendana, gledala sam u sve ljude koje sam pozvala i maltene svi su bili moji zaposleni koji su više od 15 godina stariji od mene.” Ipak, u poslednje vreme se dosta toga promenilo jer je Billie uspela da se zbliži sa novim ljudima: “Pre godinu dana sam se ponovo spojila sa nekim starim prijateljima i upoznala sam nove drugare; to je jedna od najznačajnijih stvari koja mi se dogodila.”

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram