Billie Eilish: Barbie mi je pomogla da izađem iz mračne faze

Grammy dodela nagrada bila je idealna prilika da vidimo brojne umetnike na jednom mestu i mnogi su i dobili Grammy, jednu od najznačajnijih nagrada u svetu muzike. Pored toga, ovo je bila šansa da saznamo nove informacije o muzičarima, a jedna od pevačica koja je dala zanimljive izjave jeste mlada Billie Eilish. Ona je dobila 2 Grammy nagrade zbog pesme koju je uradila za “Barbie The Movie”, a otkrila je da joj je upravo taj projekat pomogao da izađe iz mračne faze života.

Billie je prvo ispričala kako je imala kreativnu blokadu i dugo nije stvarala muziku, zbog čega je veoma brinula: “Nismo mogli da napišemo bukvalno ništa. Čak i kada bi nešto napisali osećala sam da je pogrešno, da to nije to, bila sam veoma zabrinuta. U tom periodu bila sam u veoma, veoma mračnom periodu, teško mi je čak i da mislim na taj period” – priča ona o lošem segmentu svog života.

Ipak, ponuda da bude deo Barbie filma bila je njeno svetlo na kraju tunela: “Greta je došla kod nas i ponudila nam je nešto što će promeniti naše živote. Napisali smo pesmu za 2 sata, veoma moćnu i posebnu pesmu koja mi je mnogo draga. Pre uspeha sa pesmom za Barbie osećala sam kao da me niko ne primećuje, a kada se sve desilo shvatila sam koliko sam slušana” – zaključuje Billie.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram