Joe Alwyn govori o Taylor Swift po prvi put nakon raskida!
Taylor Swift i Joe Alwyn bili su zajedno dugih 6 godina a raskinuli su pre nešto više od godinu dana. Oni su tokom cele veze detalje njihove ljubavi držali u privatnosti, pa se nije mnogo znalo o tome kako oni provode vreme, šta rade, niti su puno pričali o planovima za budućnost. Joe se sada po prvi put javno oglasio i govorio o svojoj bivšoj devojci, što je privuklo veliku pažnju medija.

“Nadam se da se svako može saosetiti i razumeti poteškoće koje dolaze sa prestankom duge veze od preko 6 godina, veoma je teško snaći se nakon svega. Ono što je krajnje neobično i nenormalno u ovoj situaciji jeste da je, samo nedelju dana nakon raskida, sve ovo izašlo u javnost pa je i spoljni svet mogao uticati na sve – tabloidi, štampa, društvene mreže izvlače činjenice iz konteksta do neprepoznatljivosti” – priča Joe.

Za kraj, on kaže da je trenutno zadovoljan sa svime što mu se dešava u životu: “Kao što svi znaju, Taylor i ja smo zajednički odlučili da privatne detalje naše veze zadržimo za sebe, ne vidim razlog zašto bi to iznosili javno. Ja sam trenutno na sjajnom polju u privatnom i profesionalnom životu” – zaključuje glumac. 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram