Taylor Swift donirala 100.000$ porodici žrtve pucnjave u Kanzas Sitiju
Taylor Swift je uvek važila za veoma humanu osobu što je jedan od razloga zašto je toliko voljena u svetu (pored njenog muzičkog talenta, naravno). Ona koristi mnoge prilike da donira novac različitim osobama i institucijama kojima treba pomoć, a to je uradila i pre nekoliko dana – pevačica je donirala 100 hiljada dolara porodici Elizabeth Lopez Galvan koja je stradala u pucnjavi u Kanzas Sitiju.

Naime, Elizabeth Lopez Galvan je preminula usred pucnjave u Kanzas Sitiju koja se dešavala kako bi se proslavila pobeda “Kansas City Chiefs”-a na Superbowl-u. Taylor je bila podrška svom dečku na utakmicama “Kansas City Chiefs”-a ali nije bila u gradu na dan tragedije zbog koncerata u sklopu turneje.

Porodica žrtve skupljala je donacije preko “Go Fund Me” i cilj je bio da se sakupi 75.000$, međutim, Taylor je donirala 100.000$ uz poruku: “Šaljem svoje najdublje saosećanje i saučešće nakon vašeg razornog gubitka. S ljubavlju, Taylor Swift”. Elizabeth je bila majka dvoje dece i ogroman fan “Kansas City Chiefs”-a. Imala je 43 godine kada je preminula.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram