Evo kako Justin i Hailey Bieber održavaju svoj brak
Justin i Hailey Bieber važe za jedan od omiljenih parova Holivuda. Izgleda da oboje zaista uživaju u ljubavi koju imaju, a reklo bi se da zaista rade na svom odnosu i braku obzirom na to da su se venčali još 2018.godine. Mnogi se pitaju kako pevač i manekenka uspevaju da održe svoj brak čak i nakon 6 godina, pa izvor otkriva da je ključ u dobroj komunikaciji i radu na sebi.

“Hailey i Justin se dobro snalaze; on se oseća udobno, prijatno i sigurno sa Hailey, što je odlično za njega. Oboje pružaju podršku i ohrabruju jedno drugo ne samo u karijeri već i u privatnom životu.” Prema izvoru (ET), njih dvoje znaju da je komunikacija ključna za održavanje braka, a uz to oni koriste svaki trenutak da održe romansu međusobno: “I Justin i Hailey aktivno rade na tome da budu bolji partneri i obavezno dele svoja osećanja jedno sa drugim. Veoma su posvećeni jedno drugom” – otkriva ET.

Obzirom na to da će par proslaviti 6.godišnjicu braka ove godine, osnivanje porodice je jedno od najčešćih pitanja koje dobijaju: “Njih dvoje su uzbuđeni zbog budućnosti koju će provesti zajedno kao muž i žena i želeli bi da osnuju porodicu zajedno” – zaključio je izvor. Dakle, tajna uspešnog braka Justina i Hailey Bieber je u razumevanju partnera i dobroj komunikaciji!

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram