Sabrina Carpenter: Ne mogu ni da se poredim sa Taylor Swift!
Sabrina Carpenter živi san svake mlade umetnice – njeni novi singlovi doživljavaju vrtoglav uspeh na globalnoj razini, a ona je jedno vreme čak putovala sa najvećom muzičkom zvezdom na svetu trenutno, Taylor Swift, kako bi je pratila na Eras turneji i otvarala brojne koncerte svojim hitovima. Obzirom na količinu vremena koje su provele zajedno, publiku sada interesuje u kakvim su odnosima Sabrina i Taylor, o čemu je Sabrina govorila u novom intervjuu.

“Taylor je na potpuno drugom nivou, rangu, nikada ne bih mogla da uporedim svoj život, karijeru, putanju sa nečim što je ona uradila i ostvarila” – bila je iskrena Sabrina. Dakle, i ona potvrđuje da je uspeh koji Tay uživa zaista vanvremenski i nešto što ne možemo uporediti sa drugim pevačima današnjice.

Uz to, Sabrina je uputila reči hvale Taylor i njenom novom albumu “The Tortured Poets Department”: “Uvek mi je puštala muziku, čak i u periodu kad nisam bila svesna koliko će mi te pesme biti potrebne. Nas dve smo veoma otvorene o ljubavi i divljenju koje gajimo jedna prema drugoj” – zaključila je mlada zvezda.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram