Selena Gomez: Želela sam da usvojim dete pre veze sa Bennyjem
Pevačica, glumica i biznismenka Selena Gomez je uvek važila za jednu od najrealnijih i najiskrenijih javnih ličnosti, jer je ona uvek težila ka tome da prikaže svoje uspone i padove i motiviše svoje pratioce da nastave da guraju dalje uprkos svim izazovima. Sel je već neko vreme u vezi sa producentom Bennyjem Blancom, a u svežem intervjuu ona je otkrila da je pre njihove romanse imala u planu da usvoji dete.

U novom intervjuu Selena je govorila o ogromnom uspehu njenog kozmetičkog brenda Rare Beauty, kao i o projektima kao što je “Only Murders in the Building”, ali je i podelila da je planirala da usvoji dete pre nego što je njeno dugogodišnje prijateljstvo sa producentom Bennyjem preraslo u romansu. Sel je otkrila da je bila sama 5 godina i da se navikla na takav tempo i način života: “Mnogi ljudi se plaše da budu sami, ja sam se 2 godine mučila zbog toga a onda sam to nekako prihvatila.” Kako se dalje navodi, ona je odlučila da će usvojiti dete ako ne nađe partnera do svoje 35.godine.

Pre nego što su počeli da se zabavljaju sredinom 2023. godine, Sel je rekla da je pitala Bennyja da je spoji sa njegovim prijateljem, ali je to učinilo da shvati da ona zapravo želi da bude sa njim – “To se dešava kad se najmanje nadate” – tvrdi glumica.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram