Evo kako porodica Selene Gomez gleda na njenu novu vezu
Ljubavni život Selene Gomez uvek je bio interesantan medijima. Reklo bi se da je njena veza sa Justinom Bieberom praktično obeležila jer i dan danas u intervjuima dobija pitanja koja je vraćaju u doba te ljubavi. Ipak, izgleda da će sada mediji imati novu temu za razgovor sa Sel obzirom na njenu vezu sa producentom Benny Blancom, za koju njena porodica smatra da može prerasti u nešto ozbiljno!

Selena i Benny su godinama bili prijatelji i saradnici pre nego što su uplovili u ljubavni odnos. Oni su svoju vezu izneli u javnost skoro, krajem 2023.godine, i čini se da oboje uživaju. Sel je čak javno rekla kako je Benny “najbolja stvar koja joj se ikada dogodila”, a izgleda da njena porodica i prijatelji dele isto mišljenje. Kako se navodi, ljudi bliski Sel kažu da se “Selena oseća veoma opušteno sa Bennyjem, kao kod kuće”. Uz to, izvor je takođe dodao da prijatelji i porodica para podržavaju vezu i da su veoma srećni jer misle da bi veza mogla biti ozbiljna i dugotrajna.

“Benny smatra da je Selena sjajna, izuzetno talentovana, iskrena, slatka i inteligentna. On poštuje sve za šta se ona zalaže i divi se njenoj sposobnosti da deli svoja lična iskustva sa svetom. Selena ceni Bennyjev intelekt, strast u životu, njegovu umetnost, posvećenost i vrednosti. On je pun poštovanja i dobro se uklapa sa svima u njenom okruženju” – zaključuje izvor. Nama je neizmerno drago da je Sel konačno srećna!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram