Vulkan izdavaštvo je svoju produkciju obogatilo toplim ljubavnim romanima, sa prelepim prazničnim koricama. Svim ljubiteljima zimskih romansi preporučujemo fantastičnu priču Kejt Forster Zamisli želju za Božić, potom knjigu koja je za kratko vreme doživela veliki uspeh – Klub usamljenih Beke Friman, kao i posebno književno ostvarenje iz pera Lorence Đentile Šekspir u Parizu

U središtu fantastične romanse koja greje srce i dušu Zamisli želju za Božić autorke Kejt Forster je Kristi Plejfut, kojoj je potreban novi početak. Pošto je izgubila svoj prestižni restoran, nije očekivala da će ostati i bez posla i bez muža baš pred Božić. Kada je najbolja drugarica preporuči za posao privatnog kuvara tokom božićnih praznika, Kristi ne može da nađe razlog da odbije. Iako nije znala šta da očekuje od svog novog poslodavca, svakako nije zamišljala mrzovoljnog razvedenog milijardera Marka Ferijera i njegove nestašne blizance, ali ni njihovo prelepo, ali sumorno imanje bez ijednog božićnog ukrasa, Puding hol. Sa svojim jedinstvenim talentom da unese ljubav u sve što kuva, Krista je odlučna da porodici Ferijer ovaj Božić učini nezaboravnim, i da možda usput vrati svoj život na pravi put.

Stigla nam je i urnebesna priča o četvoro prijatelja u Njujorku koji se drže svoje neobične božićne tradicije čak i kada ih sudbina vodi na različite strane. U fokusu knjige Klub usamljenih autorke Beke Friman nalaze se Hana i Fin, koji su od koledža svaki Božić provodili zajedno. Nijedno od njih dvoje nema gde da ode – Hana je rano ostala bez roditelja, a Fin sa svojima nije u kontaktu. Kako vreme odmiče, njihova tradicija neobičnih prazničnih avantura postaje sve luđa. Kada otpočnu novi život u Njujorku, njihovoj grupi pridružuju se elegantna Prija i misteriozni Teo, čime se upotpunjuje ova nesvakidašnja porodica i osećaj pripadanja za kojim su oduvek žudeli. Međutim, kada Fin najavi da se seli u Los Anđeles, shvataju da bi ovo mogao biti poslednji Božić koji proslavljaju zajedno.

Inspirativna i zabavna priča sa neodoljivom heroinom Šekspir u Parizu osvojila je čitaoce širom sveta. Ovo je priča svih nas, roman sa čijih ćete stranica udahnuti mirise toplih kroasana i cveća koji se šire pariskim ulicama, nad kojim ćete zamisliti živopisne četvrti, doživeti mnoga raspoloženja i osetiti kako osećaj večitog nezadovoljstva polako nestaje. Tridesetogodišnja Oliva je uvek besprekorno stilizovana, ima siguran posao, živi sa roditeljima u predgrađu i uskoro se udaje za prezgodnog i uspešnog Bernarda. Niko ne bi ni pomislio da ona pati od nesanice i da ponekad oseća duboku, nepremostivu prazninu. Kada joj njena harizmatična i ekscentrična tetka Vivijen, od koje godinama nije bilo ni traga ni glasa, pošalje kartu za Pariz, Oliva bez mnogo oklevanja kreće na put. Međutim, dok ispred čuvene knjižare Šekspir i družina uzaludno čeka tetku, shvata da možda postoji svet sasvim drugačiji od onog na koji je navikla.

Novi ljubavni romani Vulkan izdavaštva dostupni su na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.