Taylor Swift i Travis Kelce planiraju da se vere ovog leta!
Taylor Swift važi za, slobodno možemo reći, najslavniju pevačicu današnjice, što sa sobom nosi mnogo benefita ali i mana, obzirom na to da paparaci prate gotovo svaki njen pokret. Njen ljubavni život nije bio u prvom planu prethodnih godina jer je medije okupirala svojom turnejom i muzikom, ali poslednjih meseci Tay privlači pažnju novom romansom sa Travis Kelce-om, američkim fudbalerom. Njihova ljubav je, izgleda, vrlo ozbiljna, jer nove informacije kažu da Taylor i Travis planiraju da se vere ovog leta!

Naime, izvor za PageSix otkriva da se šuška da pevačica i fudbaler planiraju veridbu na leto! Postoje glasine koje kažu da je par odbio ideju da Travis postavi to važno pitanje ove zime kako ne bi delovalo da je odluka donesena u žurbi, te da iz istog razloga prosidba neće biti ni uoči Dana zaljubljenih u februaru: “Taylor i Travis su o tome razgovarali i napravili plan; veriće se na godišnjicu veze u julu” – poručuje izvor.

Da podsetimo, ljubavna veza Taylor i Travisa potvrđena je u septembru kada je ona došla da gleda njegovu utakmicu. Nakon toga i Travis je bio viđan na Taylorinim koncertima i zaista deluje da se iskreno vole i podržavaju. Moramo naznačiti da informacije o veridbi još uvek nisu potvrđene od strane para, te nam ostaje da sačekamo i njihovu potvrdu.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram