Uhapšen progonitelj Ariane Grande: Pretio da će je ubiti!

Život zvezda izgleda veoma glamurozno, pak i savršeno – milioni ljudi vas obožavaju, sebi i svojim najdražima možete priuštiti šta god želite, svi žele da vam udovolje. Ipak, kada se gleda malo šira slika shvatamo da je život poznatih daleko od savršenog u realnosti – tome svedoči jedan od skorašnjih problema koji je Ariana Grande imala sa progoniteljem koji je pretio da će je ubiti, a sada je uhapšen.

Čovek po imenu Aharon Zebulun Israel Brown prati mladu pevačicu još od 2021.godine. On se čak pojavljivao i ispred njene kuće sa pretnjama da će je ubiti. Zbog toga je Ariana bila prinuđena da situaciju poveri svojim advokatima, pa je protiv njega podnela tužbu. Međutim, stvari su postale još gore kada se progonitelj ponovo pojavio u njenoj kući u Los Anđelesu, ovog puta noseći lovački nož.

Kada je njeno obezbeđenje krenulo da ga zaustavi, počeo je da preti kako će “ubiti i njih i nju”. Kasnije je pozvana policija i progonitelj je priveden ispred njene kuće. Nove informacije kažu da će Brown u maju biti osuđen na tri godine i osam meseci, uz zabranu prilaska od 10 godina. Nadamo se da će Ari konačno biti sigurna!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram