pogledajte:%20Ariana%20Grande%20izbacila%20spot%20za%20pesmu%20%E2%80%9Cyes,%20and?%E2%80%9D
Ariana Grande je skoro zagolicala maštu fandomu kada je nakon par godina pauze izbacila fotografije iz muzičkog studija. Ubrzo nakon toga ona je najavila svoj prvi singl sa sedmog albuma, “yes, and?” koji je konačno izašao u petak, 12.januara. Ari je izbacila i spot uz audio što je još više obradovalo sve Arianatore, a sada konačno možemo reći da se umetnica vratila pop muzici!

Pesma je vrlo vesela i jasno se vidi da je disco muzika dosta uticala na numeru, te mnogi tvrde da dosta podseća na Madonninu pesmu “Vogue” i “Break My Soul” od Beyonce. Tekst pesme govori o tome da Ari živi svoj “najautentičniji život” i podstiče druge da učine isto.

U nekim delovima pesme Ariana se čak direktno obraća svojim kritičarima, osuđujući spekulacije o njenom izgledu i komentarisanje veza: “Ne komentarišite moje telo, ne odgovarajte, Tvoj posao je tvoj i moj je moj” – prenosi Ari jasnu poruku za hejtere – gledajte svoga posla! Ova numera nije puno drugačija od prethodnih, odnosno pevačica je igrala na sigurno, i radila ono što najbolje radi i što zna da fandom obožava. Mi se izuzetno radujemo da čujemo i ostale singlove sa Arianinog sedmog albuma.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram (Vogue)