Najveća noć televizije je konačno (skoro) stigla. Nakon što je odložena zbog štrajkova holivudskih glumaca i scenarista 2023. godine, dodela EMI nagrada se vraća u čast najpopularnijih serija na malim ekranima. I kanal E! će se vratiti na scenu u Peacock teatru u Los Anđelesu donoseći publici svaki trenutak sa crvenog tepiha koji mora da se vidi.

Laverne Cox vraća se da vodi uživo emisiju Live From E!: Emmys koja će početi u 21.00 u utorak, 16. januara gde će intervjuisati najveća imena nominovana te večeri. Očekujte da vidite zvezde 2023. godine iz nominovanih serija, kao što su: Naslednici (Succession)The BearAbbott ElementaryBeli lotos (The White Lotus) i drugih.

U društvu stendap komičarke Heather McMahan, Cox će dobiti ekskluzivni modni uvid od najstilizovanijih učesnika večeri tokom prepoznatljivih segmenata emisije „Kako je počelo i  kako ide sada?“ i „Koju priču pričaš?“.

Na veliku radost gledalaca vraća se E!  “Glambot” koji će uhvatiti svaku zvezdu dok dolazi na crveni tepih.   

Live From E! producira Den of Thieves uz izvršne producente: Jesse Ignjatovic, Evan Prager i Barb Bialkowski.

Uživo E! sa crvenog tepiha sa dodele EMI nagrada – Live from E!: Emmys red carpet na programu je u utorak, 16. januara u 21.00 na kanalu E!

O NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer

Kao jedan od najvećih svetskih portfolija za zabavu, NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer isporučuje kvalitetan sadržaj i atraktivne brendove na preko 160 teritorija širom Evrope, Bliskog istoka, Afrike, Latinske Amerike i Azijsko-pacifičkog regiona. Pružajući čitav niz zabavnih iskustava lokalnoj publici širom sveta, jedinstveni brendovi uključuju UNIVERSAL TV, SCIFI, E! Entertainment, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo i DreamWorks. Universal+ (hibridna linearna i nelinearna usluga) okuplja brendove grupacije na pridruženim platformama, nudeći korisnicima i programe uživo i širok spektar VOD sadržaja, uključujući premijere na teritoriji i boks-setove, dostupne na jednom mjstu. Aktivnosti NBCU aktivnosti van SAD-a uključuju Hayu, SVOD uslugu koja je u potpunosti dostupna na preko 45 teritorija – uključujući Veliku Britaniju, Kanadu i zemlje širom Evrope i Azije.

NBCUniversal je jedna od vodećih svetskih medijskih i entertejnment kompanija. Kreiramo sadržaj svetske klase, koji distribuiramo kroz naš portfolio filmova, televizije i striminga, i oživljavamo kroz naše tematske parkove i iskustva korisnika. Posedujemo i upravljamo vodećim brendovima za zabavu i vesti, uključujući NBC, NBC News, MSNBC, CNBC, NBC Sports, Telemundo, NBC lokalne stanice, Bravo, USA Network i Peacock, našu vrhunsku uslugu striminga koja podržava oglase. Proizvodimo i distribuiramo premijerno snimljene zabavne programe preko Universal Filmed Entertainment Group i Universal Studio Group, i imamo svetski poznate tematske parkove i atrakcije kroz Universal Destinations & Experiences. NBCUniversal je podružnica kompanije Comcast Corporation.

Foto: NBCUniversal International / E!