Nova muzika stiže: Ariana Grande najavila pesmu “yes, and?”

Uprkos tome što je već duže vreme van muzičke scene, Ariana Grande i dalje važi za jednu od najslavnijih mladih pevačica. Iako je svoj poslednji, šesti solistički album “Positions” objavila 2020.godine, Arianatori ga i dalje slušaju nestrpljivo čekajući novu muziku. Čekanju je konačno došao kraj kada je Ari na svojim društvenim mrežama počela da objavljuje kadrove iz muzičkog studija na kojima je nagovestila da se nešto sprema, a sada je stigla i potvrda da nova pesma stiže, jer je pevačica najavila svoj novi singl “yes, and?”!

Naime, Ariana je u nedelju najavila da će izbaciti potpuno novi solo singl, prvi sa svog sedmog albuma i prvi nakon 3 godine pauze! Pesma se zove “yes, and?” i stiže u petak, 12.januara. Pre-save se već može uraditi, a pevačica već ozbiljno radi na promociji nove muzike! Ona je singl najavila uz svoju fotografiju koju do sada nismo videli, a počela je da koristi svoj zvanični “Sweetener” Instagram nalog kako bi reklamirala samu pesmu.

Fandom je više nego uzbuđen zbog lepih vesti koje stižu od Ari; svi su u neizvesnosti obzirom na to da je muzika koja stiže nastala nakon razvoda od Daltona Gomeza i još prekretnica koje su joj se desile u životu, te svi čekaju da vide kakav će to uticaj imati na ono što pruža publici!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram