Selena Gomez otkriva: Osećam da ću izbaciti još jedan album

Selena Gomez je veoma rano počela svoju karijeru i osvojila srca publike. Pevačica i glumica ubrzo je postala uzor mladima, a nastavlja da bude to uprkos činjenici da više nije aktivno u muzici. Sel je skoro dala jedan veći intervju u kojem je govorila o mnogim temama, a pomenula je i ono što fandom najviše interesuje – novi album.

Za početak prenosimo ono najvažnije za fanove – Selena će možda zatvoriti vrata svojoj pevačkoj karijeri: “Osećam kao da imam još jedan album u sebi, koji treba da izbacim. Što sam starija to bih više volela da pronađem nešto na šta bih se fokusirala” – otkriva umetnica, dodajući da je njena glumačka karijera ono na šta bi idealno volela da se fokusira.

Selena je rekla da je od ranog detinjstva nameravala da se ozbiljno bavi glumom, a da se muzika desila vrlo spontano, uz njenu Disney karijeru: “Mislila sam da će to biti zabava i hobi u kome uživam. Želela sam da budem glumica, nikada nisam nameravala da mi primarno zanimanje bude pevanje ali se očigledno taj hobi pretvorio u nešto više.”

Iako je priznala da je ništa ne tera da bira između muzike i glume na bilo koji način, priznala je da je umorna i želi da donese odluku koja će je najviše ispuniti.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić
Foto: Instagram