Evo zašto Ariana Grande ne planira da objavi novi album

Ariana Grande je zvezda od koje se mnogo očekuje – ona je uzor mnogima, ima mnogo uticaja, i svaka njena pesma postala je hit. Ipak, od Ari još uvek nećemo dobiti novu muziku. U videu koji je pevačica skoro objavila, ona je odlučila da odgovori na par pitanja, a kada je došlo do pitanja koje svaki pravi fan ima na vrhu liste, pevačica je bila vrlo direktna i otkrila zašto ne objavljuje novu muziku.

“Ovo je pitanje na koje sam nervozna da odgovorim, ali osećam da želim da budem malo transparentna i poštena sa svojim fanovima“, rekla je ona na pitanje o sedmom albumu. “Istina je da nisam započela rad na albumu. Znam i čula sam da imate mnogo teorija i očekivanja što se toga tiče, ali nakon “Positions” izdanja, još nisam spremna za novi album” – poručila je Ari.

Iako je Ariana primetila da je osećaj nespremnosti da pravi novu muziku zaista jedini razlog zašto ne radi na albumu, priznala je da je trenutno zauzeta drugim stvarima. Pored lansiranja r-e-m beauty-ja 2021. i nastavljanja svog rada na The Voice-u kao sudija, krajem prošle godine je takođe potvrđeno da je dobila ulogu u predstojećem filmskom oživljavanju Wicked-a.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram