Izgleda bolje: Pogledajte novu voštanu figuru Ariane Grande

Muzeji voštanih figura velika su atrakcija u svetu poslednjih godina i šansa da na jednom mestu vidite mnoštvo zvezda i skoro sve figure urađene su izuzetno profesionalno, pazeći na svaki detalj. Ipak, svima se potkradaju greške, pa je poznati lanac muzeja u svetu, Madame Tussauds, objavio novu voštanu figuru pevačice Ariane Grande i moramo priznati da izgleda znatno bolje od prethodne, koja je zaista bila totalni promašaj!

Naime, 9. marta, muzej Madame Tussauds u Orlandu, Florida, predstavio je novu figuru slavne pop zvezde koja uključuje mnoge Arianine karakteristike i zaštitne znakove, uključujući njene tetovaže i konjski rep. Voštana figura nosi dvodelnu odeću ukrašenu biserima i ružičastu pufer jaknu. Dijamantske minđuše i replika njenog vereničkog prstena upotpunjuju izgled.

Verovali ili ne, ovo je treća verzija pevačicine voštane figure, a fanovi se još uvek ne slažu sa time da izgleda bolje od prethodne – dok jedna strana Twittera kaže da izgleda fantastično, drugi kažu da “uvek zabrljaju Ari”. Da podsetimo, 2019.godine u ovom muzeju u Londonu pojavila se još jedna statua pevačice i izazvala priličnu kontroverzu zbog toga što je zaista bila loša, ali ovo je prilika da se isprave. Čekamo vaš sud – kako vam se čini nova figura?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram