Nova voštana figura Ariane Grande ne izgleda baš najbolje!

Nova voštana figura Ariane Grande ne izgleda baš najbolje!

Figure od voska Ariane Grande u većini Madame Tussauds muzeja izgledaju dobro i veoma liče na nju, ali nova voštana figura u Londonu ne izgleda kao Ari, šta više, izgleda kao loša dvojnica pevačice!

Da stvar bude još gora, muzej je nekoliko meseci ranije sproveo anketu pitajući njene fanove da li žele da naprave „klasičnu Arianu”, „otkačenu Arianu” ili „Arianu princezu”. Obožavatelji su se odlučili za klasičnu verziju koja uključuje njen zaštitni znak – dugačak visok rep – predimenzionirani hoodi, kao i čizme iznad kolena.

„Izabrali ste klasičnu Ari! Sada kad smo totalno pogodili njen stil, možete doći da videte Arianu Grande u muzeju Madame Tussauds u Londonu pet nedelja od ovog petka”, napisali su iz muzeja te premijernom fotkom figure pevačice podstaknuli lavinu komentara na Twitteru da su možda stil pogodili, ali lice nažalost ne nalikuje na njeno, tu su mnogi fanovi besni.

„Ova figura izgleda kao Ariana Grande na pukotini života!”, bila je samo jedna od negativnih rečenica fanova za novu figuru. Ovo je veoma čudno, s obzirom na to da se u voštane figure ulaže mnogo novca i u većini slučajeva one izgledaju perfektno.

Šta vi mislite o ovoj voštanoj figuri?

Autor: Arijana @TinisLand

Foto: Twitter