Tini Stoessel odložila koncerte zbog zdravstvenog stanja njenog oca!
Kada je završila seriju koncerata u Boliviji i vratila se u Buenos Aires, život pevačice Tini Stoessel potpuno se preokrenuo. Iako je prvobitno trebala da sa povratkom u svoj rodni grad nastavi sa probama za veliki koncert koji je očekuje 21.marta uoči njenog rođendana, ona je ipak u bolnici sa svojim ocem koji je hospitalizovan usled iznenadnog izliva krvi. Nakon nekih 10-tak dana, Tini se konačno oglasila da bi saopštila da je odložila koncerte za 2 meseca – umesto u martu, održaće se u maju!

Naime, Martina se sinoć oglasila na društvenim mrežama objavivši sledeću poruku: “Moram da vas sa velikim bolom obavestim da je moj tata već 8 dana hospitalizovan na intenzivnoj nezi i bori se da napreduje i da mu je porodica više nego ikada bliska. Moja glava, telo i srce ne mogu da se fokusiraju ni na šta drugo osim na to da sam tu za njega. Dugo smo zajedno sanjali i pripremali nastupe na Hipodromu, više nego iko želim da ih uradim i zato smo doneli odluku da ih odložimo za kraj maja od 20. do 28. maja, sa verom da će se oporaviti i kao i uvek vratiti u prvi red. Nemam reči ni snage da nastavim da pišem, ali želim da se zahvalim na ljubavi i podršci koju dajete mom tati. Imamo veru i nadu da će napredovati jer se mnogo bori” – napisala je Tini.

Kako saznajemo, Alejandro je morao da ima još jednu operaciju a kako je Tini već i pre govorila da joj je porodica na prvom mestu, odložila je koncerte baš zbog toga što želi da pored nje same u njima uživaju i njeni najbliži. Mi želimo brz oporavak Alejandru!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram