Selena Gomez će glumiti Lindu Ronstadt u novom filmu

Selena Gomez je već neko vreme fokusirana na svoju liniju proizvoda “Rare Beauty” ali i na glumačku karijeru – ona je jedna od zvezda serije “Only Murders in the Building”. Iako se nije aktivno vraćala muzici, ona nastavlja da korača hrabro u nove projekte, a izgleda da je dobila i novu ulogu i to u biografskom filmu o pevačici Lindi Ronstadt potvrđuje Variety!

Pre samo nekoliko dana Selena je zainteresovala fandom objavivši sliku Lindinog memoara “Simple Dreams” na svom Instagram story-ju. Muzički biografski film je trenutno u pretprodukciji, i jedina potvrđena uloga jeste Selenina, odnosno, ostatak ekipe koja će igrati u filmu još uvek nije poznata.

Što se Linde Ronstadt tiče, ona je legenda kantri, rokenrola i latino muzike, i u 1970-im je postigla veliki uspeh sa svojim albumima. Tokom svoje karijere osvojila je 11 Grammy-ja, a dobila je i nagrade za životno delo od Recording Academy i Latin Recording Academy. Selena i Linda su obe meksičkog porekla, a i obe su se bavile muzikom te verujemo da će Sel uživati u novoj ulozi.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram