Baby Lasagna singlom „Rim Tim Tagi Dim” zauzeo vrh trendinga u Hrvatskoj!

Jedinstveni hrvatski muzičar Baby Lasagna oduševio je preko noći publiku širom regiona singlom „Rim Tim Tagi Dim”! Kao kandidat ovogodišnjeg hrvatskog nacionalnog muzičkog takmičenja Dora na kom će biti izabran evrovizijski predstavnik za 2024. godinu, muzičar je momentalno privukao veliku pažnju publike i istakao se kao jedan od favorita uprkos činjenici da je u takmičenje ušao kao rezerva! Pesma je prošle nedelje zaplovila radijskim etrom, a trenutno se nalazi na vrhu YouTube trendinga u Hrvatskoj.

„Razmišljao sam da odustanem od muzike nakon toliko uloženih godina, ali onda se dogodilo sve ovo i nemam reči koje to mogu da opišu. Kako uopše opisati ovako nešto? Zahvaljujem svima koji su ovome svemu dali smisao, koji su lazanjama dali sosa! Nastup će biti baš kao i pesma – energičan, smešan, detinjast i invazivan“, poručio je mladi muzičar.

Muzički projekat Baby Lasagna nastao je iz potrebe autora da muziku stvara po sopstvenom ukusu. Iza imena Baby Lasagna stoji mladi muzičar Marko Purišić iz Umaga, koji svoje dugogodišnje stvaralačko iskustvo koristi za poigravanje različitim žanrovima, a njegov opušten pristup muzici ogleda se u humoru i ležernosti tekstova. Koristeći standarde muzičke industrije, Marko pokušava da, za one koji pažljivo slušaju, prenese dublju poruku o brigama i problemima sveta u kom živimo. Baby Lasagna publiku će zasigurno nasmejati i zabaviti, ali istovremeno skrenuti pažnju na društvene i duhovne izazove kako pojedinca, tako i društva u celini. Ipak, pomenute teme će biti upakovane u njegov, sada već prepoznatljiv, šarm pun dobre zabave i bezbrižnog duha!

Izdanje „Rim Tim Tagi Dim“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/BabyLasagnaRimTimTagiDim

Foto: Universal Music Serbia