Zašto je Zendaya otpratila sve ljude sa Instagrama?
Zendaya je sa svega 27 godina doživela uspeh o kakvom mnogi glumci mogu samo da sanjaju. Mlada glumica svakom projektu pristupa ozbiljno i u potpunosti se uživi u svaku ulogu koju je imala prilike da prikaže javnosti. U poslednje vreme Zendayu možemo gledati u najrazličitijim izdanjima, filmovima i serijama, a izgleda da je zbog dva predstojeća projekta glumica otpratila sve ljude sa Instagrama!

Naime, 4. januara glumica je iznenadila sve fanove odlukom da otprati sve ljude koje je pratila na Instagramu! Pored toga što je izbacila svoje prijatelje i kolege sa svoje “following” liste, ona takođe više ne prati svog dečka, Tom Hollanda koji i dalje prati nju.

Iako Zendaya nije govorila o tome zašto se odlučila na ovakav potez, mediji prenose da je odluka doneta radi promocije svojih najnovijih filmova. Ona je 1.januara objavila poster svog novog filma “Challengers” u kome glumi teniskog trenera svog muža, dok se on priprema za meč protiv njenog bivšeg partnera.

Uz “Challengers”, uskoro izlazi i “Dune: Part 2”, još jedan od Zendayinih projekata, što može biti još jedan razlog za ovu odluku. Za kraj, podsetimo da je tokom godina glumica otvoreno iznosila stavove o društvenim mrežama gde je govorila da često izbegava da objavljuje svoj privatni život zarad svog mentalnog zdravlja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram