Camila Cabello konačno predstavlja album „C,XOXO“

Jedna od najvećih globalnih pop senzacija, Camila Cabello predstavlja četvrti studijski album „C,XOXO“ – svoje najzrelije i najsmelije izdanje do sada!

Izdanje donosi 14 eksperimentalnih numera u stilu hyperpop zvuka, a na albumu se nalaze i dobro poznati singlovi „I LUV IT“ i „HE KNOWS“ koji su publiku osvojili ne samo novim zvukom, već i Camilinim šarmom i zavodljivom harizmom. Nedelju dana pred izlazak albuma, objavljen je i muzički video za singl „Chanel No. 5“ čiju režiju potpisuje Paul Geusebroek.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Samo nekoliko sati nakon objavljivanja, album „C,XOXO“ sakupio je izuzetne pohvale najcenjenijih globalnih medija kao što su Rolling Stone i Billboard, koji nazivaju Camilu „hrabrijom i samouverenijom nego ikada“, a album je nazvan „brilijantnim“ i „neustrašivim“. Kao glavni autor albuma potpisana je upravo Camila, a osim nje na albumu su radili producenti El Guincho i Jasper Harris.

Najpopularnija bivša članica grupe Fifth Harmony osvaja svet kao solo izvođač od 2018. godine, a stil koji je donela novim singlovima doveo ju je do samog vrha svetskih top lista i darovao joj globalne hitove poput numera „Havana“ i „BamBam“. Pesma „Señorita“ na kojoj se umetnici pridružio Shawn Mendes danas je njen najveći hit koji broji milijarde slušanja na muzičkim platformama, a osim senzacionalnih uspeha u svetu muzike, Camila se ostvarila i kao glumica. Ova godina pevačici je donela ulogu u biografskoj drami „Rob Peace“, a svoju novu muziku planira da promoviše koncertima u okviru prestižnih festivala Glastonbury i Rock In Rio. Na svojim dosadašnjim albuma bila je romantična, ranjiva i verna pričama iz svoje kulture, ali novim izdanjem Camila je rešila slušaocima da pokloni svu svoju vrelu energiju bez cenzure!

Izdanje „C,XOXO“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/CamilaCabelloCXOXO