Zayn Malik: Očinstvo mi je povećalo samopouzdanje
Iako pevač Zayn Malik i manekenka Gigi Hadid nisu zajedno od 2021.godine, njih i dalje veže ćerkica Khai. U javnosti nema mnogo informacija o Zaynu, Gigi i Khai i tome kako oni funkcionišu, pa je jedina prilika da saznamo nešto više o tome kada neko od njih direktno govori na tu temu. U skorašnjem gostovanju kod Kelly Clarkson, pevač je otkrio da mu je očinstvo pomoglo u podizanju samopouzdanja, te da sada radi stvari o kojima je nekada mogao samo da sanja.

Naime, Zayn navodi da je sama činjenica da je on došao da gostuje u “talk show”-u veliki korak napred i da mu je zapravo očinstvo dalo vetar u leđa da uradi tako nešto: “Mislim da ovo ne bih uradio pre 3 godine recimo” – bio je iskren pevač.

U daljem razgovoru sa Kelly, Zayn je govorio o tome koliko je komplikovano imati visoko samopouzdanje kada ste slavni: “Sve propratne stvari koje dolaze sa slavom me nikada nisu privlačile, samo sam pokušavao da stvaram umetnost i to je bilo sporedno pa sam se morao prilagoditi”. Ipak, kada je postao tata on je odlučio da će biti bolji uzor svojoj ćerkici: “Kada imate decu, morate da im budete primer, pa sam se ja promenio, postao sam čovek od reči. Očinstvo me je podstaklo da prihvatim izazove koje sam ranije izbegavao. Sve ovo radim zbog nje, ne zbog sebe” – zaključuje Zayn.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram