Perrie Edwards: Moje prethodne veze bile su toksične!
Perrie Edwards je veliku slavu stekla u ženskoj grupi Little Mix, pa je vrlo često bila u medijima kao i ostale članice benda. Tabloidi su uvek bili zainteresovani za njen privatan život, pa je već poznato da je ona davno bila u vezi sa pevačem One Direction-a, Zayn Malikom, za koga se i verila 2013.godine, ali su njih dvoje raskinuli samo 2 godine nakon veridbe. U novom intervjuu Perrie je govorila o tome kako su njene prethodne veze bile veoma toksične, pa su mnogi tu izjavu shvatili kao opis njene veze sa Zaynom!

Perrie je trenutno u srećnoj vezi sa verenikom Alex Oxlade-Chamberlainom sa kojim se upoznala 2016.godine na ekskluzivnoj aplikaciji za upoznavanje Raia, a verili su se 2022.godine. U svom skorašnjem gostovanju pevačica se dotakla prethodnih veza kada je voditelj upitao kako je shvatila da je njena veza sa Alexom zdrava veza.

“Mislim da sam to primetila odmah na početku i to sa malim stvarima koje bi Alex radio, recimo, način na koji bi reagovao na različite situacije i kako se nosio sa istima. Alex je siguran u sebe i zbog toga se i ja osećam sigurnije. Prosto je drugačije, to je zrela ljubav” – ističe ona.

Nakon njene izjave, novinar je upitao Perrie da li joj je veza sa verenikom zapravo pokazala da su njene prethodne ljubavi bile toksične, a ona je odgovorila: “Da, u suprotnom bih mislila da su te toksične veze bile prava ljubav. Trebalo mi je mnogo vremena i poverenja u Alexa da shvatim da nisu svi isti i da mi on neće slomiti srce” – zaključuje Perrie.

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram