Šokirala sve: Perrie Edwards je u drugom stanju!

Život je često nepredvidiv i neverovatan-nekad u pozitivnom, a nekad u negativnom smislu. Ipak, verujemo da je i vama kao i nama mnogo draže kada prenosimo/čitamo lepe i vesele vesti-naročito kada je u pitanju trudnoća neke zvezde. Ovog puta radi se ponovo o ženskom bendu Little Mix, i članici Perrie Edwards koja je otkrila da je trudna i šokirala sve! Još bolje je to što je trudna u isto vreme kad i drugarica i koleginica iz benda, Leigh-Anne Pinnock! Kao što se i pretpostavljalo, Perrie očekuje svoje prvo dete sa fudbalerom Alexom Oxlandeom-Chamberlainom sa kojim je u vezi već 4 godine, od februara 2017.

Naime, pevačica je objavila post od dve crno-bele fotografije na svom Instagram profilu gde se na prvoj vidi samo trudnički stomak sa rukama budućih roditelja, a na drugoj se vide Perrie i Alex. Ona je sve to prokomentarisala rečima: “Toliko sam srećna što sam na ovom ludom putovanju sa svojom srodnom dušom. Ja+On=Ti. Ne možemo da dočekamo da te upoznamo bebo Ox“! Naravno, pristiglo je pregršt čestitki i komentara, a za oko su nam najviše zapali komentari koleginica. Leigh Anne rekla je: “Presrećna sam zbog vas! I još srećnija što kroz ovo putovanje idemo zajedno. Mnogo vas volim“. Takođe, i Jade je dala svoj komentar: “Toliko sam uzbuđena zbog vas! Najsrećnija sam tetka na svetu. Volim vas“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Perrie Edwards ? (@perrieedwards)

Što se pola bebe tiče-to još uvek nije otkriveno, ali verujemo da će i to biti skoro. Uz to, Perrie je, kao i Leigh-Anne, šokirala javnost time što je uspela da sakrije svoj već poveći stomak toliko dugo! Sigurni smo da su Leigh-Anne i Perrie podelile po koji savet jedna sa drugom. Ovo su prve dve “Little Mix“ bebe i cela Superteen redakcija šalje iskrene čestitke!

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram