Svi koji su gledali animu „Mesečeva ratnica“, sigurno su skakali od sreće kada su videli trailer za animirani film „Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie“ koji će svoju premijeru imati uskoro na Netflixu.

Ekipa iz serije „Mesečeva ratnica“ se nakon godina i godina ponovno okupljaju jer treba spasiti Zemlju od zlih sila koje su se pojavile nakon pomračenja sunca. Netflix je pre nekoliko nedelja najavio da spremaju nešto na ovu tematiku i da se omiljene ratnice iz detinjstva vraćaju, ali nije se znalo što to tačno imaju u planu i za kada. A onda je izašao trailer, koji izgleda apsolutno odlično i koji neće razočarati niti jednog fana ovog animiranog filma. Kada je najavljeno da rade film „Mesečeva ratnica“, bilo je skeptičnih da će nešto zeznuti, ali likovi izgledaju baš isto kao u originalu!

Punim nazivom,“Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie“ biće film iz dva dela, a na platformi Netflix biće dostupan za manje od mesec dana, tačnije 3. juna. Film je nastao po uzoru na manga stripove ‘Dream’, a ratnice koje su u seriji bile tinejdžerke, sada su odrasle.

Fanova „Mesečeve ratnice“ ima puno, iako se radi o serijalu koji je davno prestao s prikazivanjem i snimanjem novih nastavaka. S obzirom da se većina ‘starih’ serija i filmova uništi kada se krenu raditi nove verzije, ovo se čini kao izuzetak. Radnja će biti tipična za ovu seriju – treba spasiti svet od zla, a poznata trojka ratnica se mora nakon godina i godina odmaranja ponovno obući u svoje uniforme i dati sve od sebe da spreče katastrofu.